Meggyes almaleves

2012.02.23. 18:47 | Moncsa_0621 | Szólj hozzá!

Hozzávalók:

2-3 alma

meggy befőtt

5 dl tej

4 dl víz

1/2 csomag vaníliás pudingpor

kb 8 dkg cukor (ízlés szerint)

szegfűszeg

fahéj

A vízben felteszem főni a meghámozott, felkockázott almát, a meggyet, fahéjat, szegfűszeget, és cukrot.

Az 5 dl tejben csomómentesre keverem a pudingport és lassan hozzá öntöm a forró léhez és összeforralom vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://mamareceptje.blog.hu/api/trackback/id/tr684187704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: alma meggy leves vanília fahéj
süti beállítások módosítása