Hozzávalók:
5 szelet toast kenyér
2,5 dl joghurt
3 újhagyma
7 dkg fenyőmag
2 gerezd fokhagyma
30 dkg vegyes darált hús
5 dkg mazsola
2 tojás
1/2 tk őrőlt fahéj
1/2 tk bors
1 tk só
A tepsit kikenjük és hűtőbe tesszük, a sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A kenyeret kockára apró kockákra vágjuk, majd beáztatjuk a joghurtba. A fenyőmagot száraz serpenyőbe zsiradék nélkül világosbarnára pirítjuk. A fokhagymát meghámozzuk, az újhagymát megmossuk és megtisztítjuk, mindkettőt apróra vágjuk. A darált húst a kenyérrel, fenyőmaggal, fokhagymával, hagymával, mazsolával és a tojásokkal összekeverjük. Fahéjjal, sóval, borssal ízesítjük. A tésztát a forma mélyedéseibe töltjük, 15-20 percig sütjük.