Fokhagymás hús

2012.02.23. 18:33 | Moncsa_0621 | Szólj hozzá!

Hozzávalók:

2-3 gerezd fokhagyma

Bors

12 szelet karaj

6 ek mustár

15 dkg tejföl

A húst kiklopfolom, sózom borsozom. A tejfölbe beleteszem a mustárt és a fokhagymát összetörve. A húsokat megforgatom a mustáros-fokhagymás tejfölben.

A tepsibe olajat öntök és beleteszem a húsokat. A tetejére alufóliát teszek, sütésközben egyszer még megforgatom a húsokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mamareceptje.blog.hu/api/trackback/id/tr844187649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hús mustár fokhagyma egyszerű húsos
süti beállítások módosítása